Montage

Våra erfarna montörer utför montage av skyltar och dekorer i alla former och utföranden. Inom organisationen finns en mångårig erfarenhet av att hjälpa butikskedjor och andra aktörer med att designa, producera och montera skyltar, foliering och andra typer av installationer.

Ta hjälp med montage

Ta kontakt med oss idag om du behöver hjälp med att montera skyltar eller dekor av alla slag, så som plåtskyltar, byggskyltar, LED-skyltar, informationsskyltar, digitala skyltar, dekor och foliering med mera.

Mediaformat levererar mer än bara uppsättning av skyltar och folie; i våra helhetslösningar ingår även idéframtagning, grafisk design och produktion. Under hela arbetet finns våra projekt- och produktionsledare med och håller dig uppdaterad, utan att överväldiga dig med detaljer.

Gör som många andra nöjda kunder: ta kontakt med oss och berätta om ditt behov. Vi har lång erfarenhet och våra experter inom alla områden ser till så att projektet utförs på rätt sätt och i tid. Vi vänder oss speciellt till större varumärken som kedjor, då vi är vana vid storskaliga projekt inom koncept.