Neonskyltar i Stockholm - beställ från oss

Söker du leverantör av neonskyltar i stockholmsområdet? Vi är en leverantör som har hjälpt större varumärken som bygg- och fastighetsbolag och butikskedjor inom retail och dagligvaruhandel med LED-skyltar inomhus och utomhus. Här kan du läsa mer om våra skyltlösningar.

Vilka neonskyltar finns hos er i Stockholm?

Neonskyltar är ett ord som fortfarande används av många. Idag är dock LED-tekniken vanligast vad gäller denna typ av skyltar. Detta då lysdioderna som används i tekniken är hållbarare än glödlampor och motsvarande, och dessutom har ett bättre jämnare ljus samtidigt som energiförbrukningen är lägre. Bättre blir det inte.

I sortimentet finns butiksskyltar, ljusskyltar, profilbokstäver, och skyltar för dekor. Du kan även beställa specialskyltar av oss. Hör av dig med ditt behov och berätta mer, så hjälper vi dig.

Så jobbar vi

Här på Mediaformat arbetar vi alltid med koncept. Installation av neonskyltar ingår som en del i vissa projekt. Skyltar i neon som producerats av oss syns lite här och var i Stockholm med omnejd, i butiker inom dagligvaru och retail samt på utsidan av olika fastigheter och kontor. Bland våra kunder finns bland annat Skanska och Coop.

Därför ska vi bli din leverantör

Vi är en pålitlig helhetsleverantör med lång erfarenhet, som alltid levererar inom den överenskomna tidsramen för respektive projekt. Vi vill vara din premiumpartner och som alltid sätter kvalitet främst. Vi har våra egna montörer i organisationen, och precis som alla andra involverade är de väl införstådda med syfte och mål med projektet.