LED-skylt inomhus och utomhus i Stockholm

Vi hjälper dig i stockholmsområdet med LED-skyltar utomhus och inomhus. Vi är vana vid att jobba med stora varumärken, butikskedjor och bygg- / fastighetsbolag. Ta kontakt med oss här eller klicka dig fram till våra tjänster i menyn. Kolla in våra skyltar här.

Beställ LED-skylt för inredning från oss

LED är en teknik som kommit för att stanna. Medan gamla skyltar fick problem med lampor som gick sönder, har denna diodbaserade belysning väldigt lång livslängd. Och är dessutom energisnålare och ljusstarkare. Det finns inga nackdelar med LED-skyltar jämfört med de äldre neonskyltarna.

Vi har hjälpt större aktörer som Coop och Skanska med sin profilering, och har gedigen erfarenhet att hjälpa med större projekt. Det är många delar att tänka på, och vi jobbar i koncept för att säkerställa att alla delar överensstämmer med helheten.

Därför ska du välja oss som leverantör av LED-skyltar i Stockholm

Mediaformat är en säker och trygg totalleverantör, som levererar i tid. I oss hittar du en oberoende helhetsleverantör av fysiska brandingkoncept. Kunderna är butikskedjor inom dagligvaruhandel och retail, byggbranschen och fastighetsbolag.

Vi är en premiumpartner som alltid sätter kvalitet främst. Erfarna projektledare och produktionsledning håller dig uppdaterad under hela projektet. Hos oss jobbar cirka 20 montörer som finns över hela landet. Detta är ett upplägg som vi är unika med och som skapar trygghet för våra kunder.