Fönsterdekor i Stockholm med omnejd

Behöver du fönsterdekor till ditt företag? Vi hjälper dig i stockholmsområdet med alla former av dekor i fönster. Vi har vana av att jobba med stora varumärken, butikskedjor och byggföretag, fastighetsbolag. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig vidare.

Få hjälp med fönsterdekor i butik av en erfaren leverantör

Vill du ha frostat glas eller frostad folie på fönster, eller behöver du hjälp med solfilm? Vi folierar fönster, väggar och bilar i enlighet med grafisk profil och butikskoncept med mera. Våra kunder varierar, men ofta rör det sig om större kedjor med krav på helhetsgrepp och enhetlig design.

Dekor av fönster och interiör-design är ett bra val för att få en butik eller ett kontor attraktivt och trevligt att besöka. Beroende på hur din grafiska profil är uppbyggd finns det element som gör sig bra på väggar, fönster och liknande. Detta passar inte alla verksamheter, men för dig med det rätta varumärket kan det ge en bra känsla för besökare och kunder.

Därför ska du välja oss som leverantör av interiör-dekor i Stockholm

Vi är en premiumpartner som alltid sätter kvalitet främst. Erfarna projektledare och produktionsledning håller dig uppdaterad under hela projektet. Hos oss jobbar cirka 20 montörer som finns över hela landet. De hjälper med att sätta upp dekor, hantera foliering och annat relevant.

Bland våra kunder finns större aktörer som Coop och Skanska, som vi hjälpt med sin profilering. Företaget har gedigen erfarenhet att hjälpa med större projekt. Det är många delar att tänka på, och vi jobbar i koncept för att säkerställa att alla delar överensstämmer med helheten.